Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Gua sha ("gvaša") tvarovaný kameň - používa sa na prírodnú, alternatívnu terapiu, ktorej princípom je trenie, masáž a tým prekrvenie pokožky a podpora prúdenia lymfy pomocou masážnych valčekov alebo rôzne tvarovaných kameňov pre Gua Sha masáže v mieste, kam sa masážidlo prikladá . Ide o starovekú čínsku liečivú techniku, ktorá pomáha tlmiť aj chronickú bolesť.

Na trenie sa používajú krátke alebo dlhé ťahy, čím dochádza k zlepšeniu mikrocirkulácie masírovaných tkanív, tj k lepšiemu prekrveniu.

Nástroje používané na masáž sa nazývajú "gua". Najprv sa na pokožku nanesie masážny olej a potom sa začne s masážou krátkymi alebo dlhými ťahmi. Účelom je podpora prúdenia energie "Čchi".

Gua sha sa používa na chrbte, zadku, krku, pažiach a nohách, a tiež na tvári.

Priložte "gua" a jemnými krátkymi alebo dlhými ťahmi masírujte jedným smerom. Postupne môžete zvyšovať intenzitu tlaku, pokiaľ Vám bude príjemný. Masírovaním dochádza k začervenaniu pokožky, ktoré ale samovoľne v priebehu niekoľkých minút zmizne.

Gua sha pomáha zmierniť zápal, používa sa pri bolestiach sprevádzajúcich chronické ochorenia, ako je napr. artritída (zápal kĺbov), reuma mäkkých tkanív, bolesti svalov a kĺbov.

Bolesť je sprievodným javom nejakej zmeny oproti fyziologickému stavu, napr. jedným z prejavov zápalu. Trenie a masírovanie vedie k zníženiu bolesti a tým aj prejavu zápalu.

Masáž kameňmi teda prináša množstvo priaznivých účinkov na pokožku: uzatvára póry, zmierňuje opuchy a tmavé kruhy pod očami, zlepšuje krvný obeh pokožky, uvoľňuje svaly tváre, čím odstraňuje jemné vrásky na tvári.

Rozmery: 7 x 4,5 cm

Materiál: prírodná živica

Balíček obsahuje jeden 3D tvarovaný kameň.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Mohlo by Vás tiež zaujímať

Gua Sha 3D tvarovaný kameň - Zelený

Gua Sha 3D tvarovaný kameň - Zelený
Gua sha ("gvaša") tvarovaný kameň - používa sa na prírodnú, alternatívnu terapiu, ktorej princípom je trenie,
Videá Heureka
 
Skladom 21
2,54 s DPH 2,12 bez DPH

Gua Sha 3D tvarovaný kameň - Sivý

Gua Sha 3D tvarovaný kameň - Sivý
Gua sha ("gvaša") tvarovaný kameň - používa sa na prírodnú, alternatívnu terapiu, ktorej princípom je trenie,
výpredaj Videá
 
Skladom 18
1,68 s DPH 1,40 bez DPH

3D liftingový masážny valček - Strieborný

3D liftingový masážny valček - Strieborný
Masážny liftingový valček na tvár je vybavený dvoma masážnymi valčekmi. Masáž valčekom je populárny spôsob,
 
Nie je na sklade - na vyžiadanie
6,86 s DPH 5,71 bez DPH

Sledovať dostupnosť