Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Táto umelecky stvárnená vitráž v žiarivých farbách poslúži ako skvelá dekorácia - záves na dvere, lapač slnka na okno alebo aj ako darček pre vašich blízkych. 

Slnečné lúče prechádzajúce cez vitráž prinesú do miestnosti pozitívnu energiu, harmóniu a dobrú náladu. 

Vitráž je vyrobená z nerozbitného akrylového skla, v ktorom je otvor na zavesenie. 

Táto farebná dekorácia je veľmi vhodná aj do vonkajších priestorov, ako sú balkóny, terasy alebo záhrady.

 

Strom života symbolizuje centrum energie, spojenie medzi zemou a nebom, stabilitu, múdrosť, živly zeme, ohňa, vody a vzduchu a prepojenie všetkého.

Otvára cestu k plnému prežívaniu lásky, ktorá je skutočnou podstatou samotnej existencie.

Podporuje regeneráciu síl a podporuje schopnosť uzdravovať sa, posilňuje vnútornú stabilitu a navodzuje pocit rovnováhy a vnútornej harmónie.

 

Strom života predstavuje určité farby a s nimi spojené zameranie svojho pôsobenia.

BIELA – je symbolom čistoty, jasnosti a nevinnosti, napomáha premýslanie a umocňuje silu farby, s kterou je používaná. Je tiež symbolom perfekcionizmu a túžby po dokonalosti. Napomáha premýšlanie, stabilizuje, posilňuje a očisťuje. Umocňuje pôsobenie farby, s kterou je používaná.

ČERVENÁ – symboliuje oheň a krv. Je teplou stimulujúcou farbou pre pohyb, vášeň, nebezpečenství, oživuje a dodáva odvahu, dodáva energiu, aktivuje a zahrieva, podporuje silné emócie a životnú silu.

Pre vzletné povahy působí jako pevná pôda pod nohami a podporuje zrealizovaní všetkých nápadouv. Podporuje imunitný systém.

ORANŽOVÁ – je symbolom energie, mladosti, radosti zo života a túžby po zmene, pohlcuje negatívne energie a pomáhá prekonať ťažké životné situácie. Vzbuzuje v nás zvedavosť a túžbu po dobrodružstve. Dodáva životnú radost a silu, pohlacuje negatívne energie. Pomáha liečiť fóbie všetkých druhouv, prekonávať depresiu. Je to farba múdrosti. Má blahodárny vplyv na trávenie.

ŽLTÁ – je najjasnejšou farbou s povzbudzujúcím účinkom, je symbolom nádeje, šťastie a dobrej nálady. Je symbolom múdrosti a vysokej inteligencie. Podporuje myslenie, povzbudzuje nervy a oživuje pamäť. Stelesňuje pocit slobodného, nezaťaženého vývoja. Podporuje metabolizmus, pomáha pri komuinikácii. Učí nás asertivite, Vedieť vyjadriť svoj vlastný názor a nemať výčitky svedomia. Podporuje intuíciu a tvorivosť. Liečí orgány tráviacého traktu.

ZELENÁ – je upokojujúyou farbou přírody, rovnováhy a nádeje, je symbolom nových začiatkov, hamónie, priaťelstva a citlivosti voči ostatným. Predstavuje kreativitu, citlivosť a ochotu pomáhať uným ľuďom prostredníctvom pochopenia. Liečí nás a dáva nám pocit vyrovnanosti a mieru, upokojuje a harmonizuje nervovú sústavu. Povzbudzuje priaťelstvo, lásku a spolupatričnosť k okoliu. Učí nás vedieť sa odovzdať.

MODRÁ – je farbou mora a neba, představuje pokoj, zodpovednosť, mier, vyjadruje pocit slobody, ale aj povinnosti. Pomáha k inšpirácii pochádzajúce z nášho vnútra. Predstavuje opatrnosť, rozvážnosť a nečinnosť. Objasňuje a rozširuje dušu. Pomáha pri problémoch v komunikácii a oznaovanie. Prepája srdce a rozum. Prináša úspěch pri rokovaní s úradmi.

FIALOVÁ je farbou kreativity, luxusu, ale aj srdečnosti, duchovna a tajomna, je symbolom inšpirácie, mystiky a nádeje. Pôsobí na centrálny nervový systém upokojujúcim dojmom a vyvoláva spánok. Prinášia inšpiráciu, pokoru a napomáha meditáciám. Upokojuje hyperaktívne deti.

HNĚDÁ – je farbou prírody a dodáva pokojnú, stálú energiu, je smybolom trpezlivosti a spoľahlivosti a je farbou zdravého rozumu a inteligencie.

RŮŽOVÁ tato farba je symbolom nehy, jemnosti a romatickej lásky, zároveň však aj nezralosti a naivity. Je označovaná ako farba srdca. Prezrádza sentimentalitu a jemnosť. Uvolňuje napätie vo svaloch a v mysli.

TYRKYSOVÁ – spája blahodárné účinky modrej a zelenej a tým nás očisťuje a zároveň posilňuje. Má upokojujúce účinky na telo i dušu. Symbolizuje slobodnú dušu. Podporuje sebavedomie, fantáziu a spontánnosť. Tíši pocit hladu a je preto vhodná při diétach.

 

Balenie obsahuje závesnú okrúhlu vitráž s priemerom 15 cm, prísavku s háčikom a retiazku na zavesenie.

Upozornenie: Ochrannú fóliu treba odstrániť.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Mohlo by Vás tiež zaujímať

Závesná okrúhla vitráž - Vážka, 15 cm

Závesná okrúhla vitráž - Vážka, 15 cm
Táto umelecky stvárnená vitráž v žiarivých farbách poslúži ako skvelá dekorácia - záves na dvere, lapač slnka
novinka
 
Nie je na sklade - na vyžiadanie
6,11 s DPH 5,09 bez DPH

Závesná okrúhla vitráž - Strom života - Múdrosť

Závesná okrúhla vitráž - Strom života - Múdrosť
Táto umelecky stvárnená vitráž v žiarivých farbách poslúži ako skvelá dekorácia - záves na dvere, lapač slnka
novinka
 
Skladom 9
6,11 s DPH 5,09 bez DPH

Sledovať dostupnosť