Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Chcete krásny a neobvyklý doplnok pre svoj domov? Strom života v kruhu je ideálnou dekoráciou do obývačky, spálne, pracovne alebo aj na balkón, terasu či verandu. Nájdete tu aj siluety drobných vtáčikov, ktoré pomôžu zútulniť váš domov.

Táto kovová dekorácia na stenu má nádherný ručne maľovaný dutý dizajn a precízny výrez s dôrazom na kvalitu a detaily.

Práškové lakovanie ozdobného povrchu dodáva dekorácii vysokú trvanlivosť a odolnosť proti korózii. V prípade potreby ju stačí očistiť suchou handričkou.

V hornej časti je malý otvor na jednoduché zavesenie na steny v interiéri a exteriéri.

 

Strom života je jedným z najobľúbenejších symbolov znázorňujúcich princípy nášho života.

Machovitá koruna a jej rozvetvenie symbolizujú bujnosť života. Korene predstavujú skrytú časť nášho života, ktorá je často ukrytá pod povrchom, ale z ktorej vyrastá celý strom.

Podobne ako strom, aj náš život vychádza zo silných koreňov, a čím silnejšie sú tieto korene, tým rozvinutejšia môže byť koruna. Podobne ako človek, ktorý je najsilnejší, keď sa môže oprieť o svojich blízkych a rodinu, keď sa jeho životom preženie búrka.

Strom života symbolizuje centrum energie, spojenie medzi zemou a nebom, stabilitu, múdrosť, živly zeme, ohňa, vody a vzduchu a prepojenie všetkého.

Otvára cestu k plnému prežívaniu lásky, ktorá je skutočnou podstatou samotnej existencie.

Podporuje regeneráciu síl a podporuje schopnosť uzdravovať sa, posilňuje vnútornú stabilitu a navodzuje pocit rovnováhy a vnútornej harmónie.

 

Súčasťou balenia je kovová dekorácia na stenu s priemerom 35 cm.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť