Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Solanum lycopersicum L.

Poloneskorá odroda tyčkového paradajky so žltými plodmi s hmotnosťou 90 - 110 gramov. Rastlina má stredný vzrast. V priebehu vegetácie postupne vyštipujeme zálistky.

Vegetačný vrchol zaštipujeme za 6. - 7. vijanom, čím urýchlime zrenie plodov.

S predpestovaním semien môžete začať už od februára do apríla. Ideálna hĺbka výsevu je 0,5 cm. Doba klíčenia je obvykle 1 – 2 týždne. Táto doba ale môže byť aj dlhšia. Počas klíčenia je nutné udržiavať teplo.

Približne od polovice mája je možné premiestniť rastliny von (v čase, keď už nehrozia ranné mrazíky).

Ideálny spôn je 80 x 50 cm. Konečné stanovište pre rast by malo byť teplé, slnečné a dobre chránené, so stredne ťažkou pôdou, bohato zásobenou humusom.

Substrát odporúčame používať špeciálne pre paradajky a papriky, a to vždy sparený. Zeminu je možné prepariť napr. v mikrovlnnej rúre.

Počas rastu plodov je dôležitá pravidelná závlaha a dostatočný prísun živín. Na hnojenie môžeme používať napr. kristalon pre paradajky a papriky.

Jeden balíček obsahuje 30 semien.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť