Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Masážny liftingový valček na tvár je vybavený dvoma masážnymi valčekmi. Masáž valčekom je populárny spôsob, ako si udržovať zdravú a vypnutú pokožku. Vyskúšajte tento najnovší trend, ktorý naozaj funguje, z pohodlia domova.

Valček sa používa na tvár, kedy zmierňuje opuchy a tmavé kruhy pod očami, uvoľňuje svaly tváre a odstraňuje jemné vrásky. Pleť je pevnejšia, vyživená, a septembra na pohľad. Zlepšuje vstrebávanie účinných látok pleťových sér a masiek - slúži teda na použitie na tvár, krk i dekolt, prípadne aj na ďalšie časti tela.

Gravitačná sila a vek pôsobia na naše tvárové kontúry, ktoré sa posúvajú smerom k zemi. Liftingový masážny valček, vďaka svojmu jedinečnému tvaru dvíha kontúry tváre, zamedzuje podbradku, prekrvuje pleť a intenzívne zabraňuje opuchom.

Liftingová masáž proti vráskam - ošetrenie vykonávame na očistenej pokožke tváre pridaním obľúbeného séra, krému alebo oleja. Každý pohyb vykonávame najprv na jednej strane tváre, potom na druhej. Všetky pohyby sa vykonávajú zdola nahor. Pohyb by sa mal opakovať 5 - 10-krát.

Zvoľte len taký tlak, aký vám bude príjemný.

Aplikácia, ktorá uzatvára póry – rovnako ako v prvom prípade by mala byť pokožka očistená, pre väčší efekt môže byť valček chladený v chladničke. Opakujeme pohyby ako v prvom prípade.

Pred použitím je dobré valček vložiť na nejaký čas do chladničky. Pri masáži je možné používať prírodné oleje, napríklad arganový, levanduľový alebo marulový.

Masáž minerály slúži na bezbolestný lifting pleti, obľúbené sú aj jeho energetické účinky, používa sa na posilnenie a na harmnonizáciu tela.

Masáž kameňmi teda prináša množstvo priaznivých účinkov na pokožku: uzatvára póry, zmierňuje opuchy a tmavé kruhy pod očami, zlepšuje krvný obeh pokožky, uvoľňuje svaly tváre, čím odstraňuje jemné vrásky na tvári

Rozmery valčeka: 14 x 5 cm

Gua sha ("gvaša") tvarovaný kameň - používa sa na prírodnú, alternatívnu terapiu, ktorej princípom je trenie, masáž a tým prekrvenie pokožky a podpora prúdenia lymfy pomocou masážnych valčekov alebo rôzne tvarovaných kameňov pre Gua Sha masáže v mieste, kam sa masážidlo prikladá .

Jedná sa o starovekú čínsku liečivú techniku, ktorá pomáha tlmiť aj chronickú bolesť.

Na trenie sa používajú krátke alebo dlhé ťahy, čím dochádza k zlepšeniu mikrocirkulácie masírovaných tkanív, tj k lepšiemu prekrveniu. Nástroje používané na masáž sa nazývajú "gua". Najprv sa na pokožku nanesie masážny olej a potom sa začne s masážou krátkymi alebo dlhými ťahmi. Účelom je podpora prúdenia energie "Čchi".

Gua sha sa používa na chrbte, zadku, krku, pažiach a nohách, a tiež na tvári.

Gua sha pomáha zmierniť zápal, používa sa pri bolestiach sprevádzajúcich chronické ochorenia, ako je napr. artritída (zápal kĺbov), reuma mäkkých tkanív, bolesti svalov a kĺbov.
Bolesť je sprievodným javom nejakej zmeny oproti fyziologickému stavu, napr. jedným z prejavov zápalu. Trenie a masírovanie vedie k zníženiu bolesti a tým aj prejavu zápalu.

Materiál: Jadeit Xiu Yan

Balenie obsahuje:

  • 1x valček
  • 1x tvarovaný kameň Gua Sha
  • 1x darčeková krabička

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Mohlo by Vás tiež zaujímať

Gua Sha 3D tvarovaný kameň - Zelený

Gua Sha 3D tvarovaný kameň - Zelený
Gua sha ("gvaša") tvarovaný kameň - používa sa na prírodnú, alternatívnu terapiu, ktorej princípom je trenie,
Videá Heureka
 
Skladom 21
2,54 s DPH 2,12 bez DPH

Gua Sha 3D tvarovaný kameň - Sivý

Gua Sha 3D tvarovaný kameň - Sivý
Gua sha ("gvaša") tvarovaný kameň - používa sa na prírodnú, alternatívnu terapiu, ktorej princípom je trenie,
výpredaj Videá
 
Skladom 21
1,68 s DPH 1,40 bez DPH

Bandáž na porovnanie vbočeného palca – Hallux valgus

Bandáž na porovnanie vbočeného palca – Hallux valgus
Bandáž rieši problém s vbočeným palcom, ktorý vzniká prevažne nosením zlej obuvi. Gélová vložka zaistí správne
Heureka
 
Skladom 2
5,13 s DPH 4,28 bez DPH

4v1 Set na odstránenie vyrážok a akné - Ružovo zlatý

4v1 Set na odstránenie vyrážok a akné - Ružovo zlatý
Sada obsahuje ihly, oká, slučky a háčik, ktorý slúži na odstránenie zápalového ložiska akné, pupienkov a
Heureka
 
Skladom 4
4,27 s DPH 3,56 bez DPH

Sledovať dostupnosť