Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Kobercové samolepiace štvorce majú odolný, ľahko čistiteľný povrch, vysokú lepiacu silu, spodnú izolačnú vrstvu, ktorá hneď tak neprepustí vlhkosť a hlavne sa ľahko a rýchlo lepí.

Vhodné aj pre miestnosti s podlahovým vykurovaním. Praktické sú tieto podlahové kobercové dlaždice napríklad v detskej izbe, v predsieni a vo vstupných priestoroch, alebo v hobby pivnici. V obývacích izbách a spálňach na ne môžete ešte pokojne položiť vzhľadný behúň.

Svoje uplatnenie nájdu aj v kanceláriách alebo pracovniach.

Ľahký, pritom flexibilný materiál, ktorý vydrží aj väčšie a dlhodobejšie zaťaženie, je pomerne nenáročný na údržbu. Neplesniví, a nespôsobujú alergie.

Kobercové dosky sú zo zadnej strany samolepiace a je možné ich nainštalovať na všetky rovné, čisté, bezprašné, pevné povrchy. Po nalepení môžete po podlahe ihneď chodiť. Je možné zastrihnúť na požadovanú veľkosť. Štvorce možno tiež čiastočne ohýbať.

Na čistenie koberca nepoužívajte agresívne saponáty alebo upratovacie náčinie s drsným povrchom, predídete tak možnému poškodeniu povrchu koberca. Možné je použitie peny, alebo prášku určeného na čistenie kobercov, kobercové dosky nie je vhodné namáčať, na odstránenie škvŕn používajte navhlčenú handričku, ďalej je tiež možné použiť parný čistič.

Kobercové štvorce majú výbornú pružnosť a rozmerovú stálosť. Keď sa jeden štvorec poškodí alebo nenávratne zničí (spáli, poleje a pod.), je možné ho behom chvíle nahradiť čistým kusom. A podlaha bude ako nová. Za zmienku stojí aj variabilita. Nie ste spokojní s farbou alebo vzorom? Nevadí, vďaka možnosti kombinovať jednotlivé kobercové štvorce medzi sebou môžete vytvoriť vlastnú, originálnu podlahu.

Dlaždice sa kladú na zraz k sebe. Je nutná častá kontrola, či naozaj jednotlivé štvorce doliehajú k susednému štvorcu.

Pokládku začíname od stredu miestnosti.

  1. Zmerajte vzdialenosť medzi protiľahlými stenami, získajte stred a nakreslite čiaru. Tento postup opakujte s ostatnými stenami.
  2. Odoberte lepiacu fóliu, umiestnite, a pritlačte štvorec, priľne k podlahe veľmi rýchlo.
  3. Začnite s pokládkou v strede miestnosti, a pokračujte smerom od stredu.
  4. Nalepte všetky dlaždice, ktoré nepotrebujú rezanie.
  5. Uistite sa, že každá dlaždica dosadá na svojho suseda tak pevne, ako je to možné. Avšak nie príliš tesne, aby sa tvorili „hrče“.
  6. Plocha zvyšná pozdĺž stien sa pokladá až nakoniec.

Materiál: Polyester

Rozmery (každé dosky): 30 x 30 cm

Hrúbka: 2,5 mm

Montáž nutná: nie

Balenie obsahuje jeden kus samolepiaceho kobercového štvorca.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Mohlo by Vás tiež zaujímať

Samolepiaci kobercový štvorec s izolačnou vrstvou 30 x 30 cm - Čierny

Samolepiaci kobercový štvorec s izolačnou vrstvou 30 x 30 cm - Čierny
Kobercové samolepiace štvorce majú odolný, ľahko čistiteľný povrch, vysokú lepiacu silu, spodnú izolačnú
 
Skladom 57
2,37 s DPH 1,98 bez DPH

Otočný servírovací stojan na tortu - Biely

Otočný servírovací stojan na tortu - Biely
Ak radi pečiete torty, múčniky alebo zákusky, ale tiež si vyhráte s ich výzdobou, určite by ste si mali
Heureka
 
Skladom 14
5,56 s DPH 4,64 bez DPH

Sledovať dostupnosť