Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Športový taktický batoh poskytne dostatok priestoru na uloženie všetkých nevyhnutností pri niekoľkodennom výlete, ceste do práce, do školy alebo na nákup.

Kvalitný materiál: Pevná nylonová tkanina 600D Oxford s vysokou hustotou vlákien je mimo batohu kombinovaná s PU vrstvou pre zvýšenú vodeodolnosť.

Priestranný: Batoh má jedno veľké vrecko s krytým dvojcestným zipsom, jedno menšie, čelné vrecko na zips, vrecko v spodnej časti (s odvetrávaním a prackami) a dve bočné sieťované vrecká. Veľkokapacitné hlavné vrecko pojme formát A4, notebook s uhlopriečkou 17,3" alebo vybavenie na túru na bicykli aj pešo.

Pohodlný: Ergonomicky tvarované ramenné popruhy sa efektívne prispôsobia stavbe tela.
Sú nastaviteľné, rovnako ako bedrový a hrudný pás, na adekvátne rozloženie váhy a pohodlné nosenie.

Batoh ponúka pevné bočné pracky na upravenie veľkosti, robustnú rukoväť pre lepšiu manipuláciu a suché zipsy, napr. pre personalizáciu batohu pridaním nášiviek.

MOLLE väzba: Hlavnou výhodou tohto batohu je niekoľko radov univerzálnej MOLLE väzby, ktorú je možné použiť na pripevnenie mnohých ďalších taktických puzdier, tašiek a vreciek. Týmto systémom je opatrené čelo batohu.

Čo je to MOLLE väzba?
Systém MOLLE (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) je najrozšírenejším systémom taktického vybavenia na svete. Pred viac ako 20 rokmi bol navrhnutý pre potreby americkej armády a - neprekonaný - je používaný dodnes. Umožňuje maximálne prispôsobenie taktickej batožiny individuálnym potrebám ich nositeľa. Je založený na páskach a nimi tvorených okách, do ktorých sa pripevňujú ďalšie prvky vybavenia. MOLLE pásky týchto prídavných kusov sa prepletajú s popruhmi na "podklade" (napr. batohu alebo veste), vďaka čomu si každý môže ľubovoľne nastaviť počet a typ prídavných tašiek, puzdier, držiakov a pod.

Farba: čierna

Objem: 30 litrov

Materiál: 600D Oxford

Rozmery: 49 x 31 x 18 cm

Hmotnosť: cca 800 g

Balenie obsahuje jeden taktický batoh.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť