Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Solárne bezdrôtové rádio, svietidlo a powerbanka v jednom praktickom a kompaktnom zariadení ponúka okrem napájania pomocou solárneho panelu a USB aj možnosť dobíjania dynamom - teda ručne, točením kľukou. Nikdy sa tak neocitnete bez prúdu a odrezania od sveta, nech už Vás Vaše outdoorové dobrodružstvá zavedú kamkoľvek.

Prenosné rádio: FM a AM rádio vrátane teleskopickej antény predíde situáciám bez prístupu k aktuálnym informáciám, v prírode aj doma.
Pomôže Vám vyhnúť sa búrkam alebo zlým poveternostným podmienkam, čím sa vyvarujete nebezpečenstvu a ohrozeniu na živote.
Rádio sa zapína otočením gombíka Volume. Na posuvnom ovládači vyššie zvolíte typ frekvencie (FM / AM). Stanicu naladíte pomocou ľavého gombíka Tuning.
Keď je kanál správne naladený, rozsvieti sa zelená kontrolka. Pre lepší príjem signálu odporúčame použiť teleskopickú anténu, zloženú v hornej časti rádia.

Svietidlo: Vstavané svietidlo s 3 jasnými LED diódami zaistí osvetlenie pri kempovaní, turistike alebo iných outdoorových aktivitách.
Ovláda sa stlačením ON/OFF tlačidla na vrchnej strane rádia.

Núdzová powerbanka: Vymeniteľná lítiová batéria 18650 Li-ion 1200 mA poskytne pri plnej kapacite dostatok energie na dobitie Vášho mobilného telefónu alebo inej drobnej elektroniky. Svoje zariadenie pripojte k rádiu pomocou USB kábla. USB porty sú skryté pod silikónovou zátkou na pravej strane rádia.
Pozor, powerbanka nie je konštruovaná na každodenné nabíjanie telefónov a pod. Jedná sa o núdzové riešenie.

3 spôsoby nabíjania:

  • Solárna energia: Umiestnite solárny panel rádia na priame slnečné svetlo. Nabíjanie batérie je potvrdené červenou kontrolkou.
    Neodporúča sa rádio pri nabíjaní používať ani ho nabíjať umiestnené na horúcom povrchu, napr. na palubnej doske auta.
  • USB: Rádio je možné nabíjať aj pomocou priloženého USB kábla, ako akúkoľvek inú elektroniku. Nabíjanie batérie je potvrdené červenou kontrolkou.
    Plné nabitie batérie pomocou USB trvá cca 3,5 hodiny. Takto nabitá poskytne 9 - 10 hodín hrania rádia (v závislosti od hlasitosti) alebo 15 - 17 hodín používania svietidla.
  • Ručný pohon: Nadvihnite kľuku na zadnej strane rádia a točte ju v ľubovoľnom smere. Aktivácia vybitej batérie trvá cca 3 - 5 minút.
    Pre optimálny výkon je nutné vykonať 130 – 150 otočiek kľukou za minútu.
    Jedna minúta točenia následne poskytne 3 - 5 minút rádia (na strednú hlasitosť) alebo cca 45 - 60 minút fungovania svietidla.

Rádio je vodeodolné, nie je však vodotesné, vyvarujte sa preto priameho kontaktu zariadenia s vodou a prechovávajte ho na suchom mieste.

Pre lepšiu životnosť batérie je vhodné pred každým použitím rádio „naštartovať“ krátkym otáčaním kľukou.

Dodávané vrátane USB kábla a praktického závesného pútka.

Rozmery: 13 x 6,6 x 4,8 cm

Materiál: ABS, PVC, kov

Maximálny príkon: 3 W

Napätie: 2,7 - 4,2 V

Výstup: 5,1 V / 850 mA

Stupeň krytia: IPX3

Hmotnosť: 226 g

Frekvencia rádia: AM (520 - 1710 Khz), FM (87 - 108 MHz), WB (162,400 - 162,550 MHz)

Kapacita powerbanky: 1200 mA (3,7 V, 18650 Li-ion)

Výkon svietidla: 1W / 30 LM (3 LED)

Balenie obsahuje jedno solárne bezdrôtové rádio a micro USB kábel.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť