Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Chcete krásny a neobvyklý doplnok do svojho domova? Tento záves na stenu je ideálnou dekoráciou do obývačky, spálne, pracovne, verandy alebo detskej izby. Určite poteší vašich blízkych, ktorých môžete obdarovať týmto originálnym darčekom.

Jasné farebné zladenie závesu zútulní váš domov a dodá mu jedinečnosť, vďaka strapcom bude elegantnejší.

Zavesením závesu na stenu zároveň ušetríte peniaze za maľovanie alebo tapetovanie. Záves jednoducho a rýchlo zakryje všetky nedokonalosti na stene, navyše jeho inštalácia je oveľa jednoduchšia ako celé maľovanie alebo tapetovanie.

 

Pod pojmom tapiséria sa rozumie akákoľvek dekoratívna tkanina, ktorá sa používa na zakrytie stien. Má pôvod nielen v kobercoch, ale aj v rôznych látkových závesoch. Používali ju už staroveké národy: Gréci, Rimania, Egypťania a vyskytuje sa aj u Aztékov, Inkov a pôvodných obyvateľov Severnej Ameriky. Gobelíny vyzerajú na stene naozaj veľkolepo. Je len na vás, aký motív si vyberiete. Geometrické tvary vyniknú v industriálnom štýle, jemné obrázky v romantickom a neutrálne tóny podčiarknu škandinávsky štýl bývania. Celý priestor sa vďaka závesu na stenu stane intímnejším.

 

Mesiac neustále prechádza cyklami rastu a ubúdania, preto sa fázy Mesiaca považujú za symboly, ktoré usmerňujú náš osobný rast a rozvoj. Každá fáza Mesiaca prináša svoj vlastný duchovný význam a príležitosť vytvoriť rituály a praktiky, ktoré využívajú energiu tejto jedinečnej fázy. Mesiac znamená múdrosť, intuíciu, narodenie, smrť, reinkarnáciu a duchovné spojenie. Mesačné cykly sa podobajú cyklu semienka: semienko vyrastie na kvet, potom rozkvitne a potom odumrie. Mesiac tiež predstavuje naše najhlbšie osobné potreby. Poznanie a energiu lunárneho cyklu môžeme využiť na lepšie spojenie so sebou samým. 

 

  • Materiál: Polyester/bavlna
  • Rozmery:
    • Dĺžka bez strapcov: 130 cm
    • Dĺžka so strapcami: 145 cm
    • Šírka: 32 cm
    • Dĺžka strapcov: 15 cm
    • Dĺžka šnúrky: 75 cm
    • Dĺžka tyče: 40 cm
    • Priemer tyče: 1,5 cm

Balenie obsahuje záves na stenu, drevenú tyč a šnúrku.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť