Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Zvlhčovač vzduchu možno používať v horúcom lete a suchej zime na zvlhčenie vzduchu. Ak si k nemu priblížite tvár, môže vašu pokožku hydratovať, aby už nebola suchá.

Je vhodný do rôznych prostredí, ako je spálňa, obývacia izba, detská izba, kancelária atď. Hlučnosť 35 dB vás nebude rušiť pri spánku ani pri práci.

Tento zvlhčovač má 3 režimy osvetlenia: teplá žltá/teplá biela, s 2 funkčnými tlačidlami - tlačidlom rozprašovania a tlačidlom osvetlenia, ktoré možno ľubovoľne prepínať.

Prvým kliknutím na tlačidlo slnka sa zapne prvá farba - teplá žltá, druhým kliknutím sa prepne na biele svetlo, tretím kliknutím sa prepne na žlté a biele svetlo a štvrtým kliknutím sa vypnú všetky svetelné režimy.

Prvé kliknutie na tlačidlo pary spôsobí, že zvlhčovač bude vydávať paru nepretržite, druhé kliknutie prepne na prerušovaný režim a tretie kliknutie režim vydávania pary ukončí.

Pri prvom použití je najlepšie vatovú tyčinku úplne namočiť, môže trvať niekoľko minút, kým nasiakne vodou. Je potrebné ponechať pružinu na mieste a potom vlhkú vatovú tyčinku opäť nasadiť.

Zvlhčovač vzduchu má nabíjací port a je napájaný z portu USB. Možno ho nabíjať prostredníctvom akéhokoľvek štandardného portu USB.

Použitie:
  1. Otvorte horný kryt smerom nahor.
  2. Po otvorení horného krytu pridajte vodu.
  3. Pevne ho zatvorte a pripojte napájací zdroj.
  4. Kliknite na tlačidlo a výrobok začne pracovať..

Materiál: ABS+PP+PC+Silikón+Elektronické komponenty

Farba: Biela

Rozmery: 11,5 x 11,5 x 10 cm

Hmotnosť: 150 g

Napätie batérie: DC5V

Prevádzkový prúd: 300-450 mA

Výkon: 2,2 W

Kapacita nádržky na vodu: 300 ml

Objem postreku: 30-50 ml/h

Doba postreku: Nepretržitý postrek cca 4 h, prerušovaný postrek cca 8 h

Balenie obsahuje zvlhčovač, USB kábel a 2 vatové tyčinky (jedna je už súčasťou zvlhčovača a druhá v balení).

POZNÁMKA: Môže byť použitý esenciálny olej, ale iba éterický olej rozpustný vo vode!

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť