Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Zvlhčovač vzduchu možno používať v horúcom lete a suchej zime na zvlhčenie vzduchu. Ak si k nemu priblížite tvár, môže vašu pokožku hydratovať, aby už nebola suchá.

Je vhodný do rôznych prostredí, ako je spálňa, obývacia izba, detská izba, kancelária atď. Hlučnosť 35 dB vás nebude rušiť pri spánku ani pri práci.

Stlačením tlačidla otvorte režim nepretržitého parného rázu a režim farebného svetelného prechodu. Druhé krátke stlačenie spôsobí prerušovaný prúd pary (3 sekundy áno, 3 sekundy nie). Po treťom krátkom stlačení sa zariadenie vypne (prúdenie pary a osvetlenie).

Pri prúdení pary stlačte a podržte tlačidlo po prvýkrát približne na 1,2 sekundy a režim farebného prechodu sa zmení na jednofarebný. Po ďalšom stlačení a podržaní na 1,2 sekundy sa režim osvetlenia vypne.

Pri vypnutom prúdu pary stlačte a podržte tlačidlo približne 1,2 sekundy a zapne sa režim farebného prechodu. Stlačením a podržaním na ďalších 1,2 sekundy sa zmení na jednofarebný režim. Stlačte a podržte tlačidlo na ďalších 1,2 sekundy a režim osvetlenia sa vypne.

Pri prvom použití je najlepšie vatovú tyčinku úplne namočiť, môže trvať niekoľko minút, kým nasiakne vodou. Je potrebné ponechať pružinu na mieste a potom vložiť navlhčenú vatovú tyčinku späť do plastovej trubičky.

Zvlhčovač vzduchu má nabíjací port a je napájaný z portu USB. Možno ho nabíjať prostredníctvom akéhokoľvek štandardného portu USB.

Použitie:
  1. Otočením proti smeru hodinových ručičiek otvorte horný kryt.
  2. Po otvorení horného krytu pridajte vodu.
  3. Vytiahnite plastovú trubičku a namočte vatovú tyčinku.
  4. Vráťte trubičku a tyčinku na pôvodné miesto.
  5. Utiahnite horný kryt v smere hodinových ručičiek a pripojte napájanie.
  6. Kliknite na tlačidlo a výrobok začne pracovať.

Materiál: ABS+PP+silikon

Farba: Biela

Rozmery: 70 x 70 x 127 mm

Hmotnosť: 106 g

Napätie: 5V

Prúdový vstup: 1A

Výkon: 2W

Kapacita nádržky na vodu: 250 ml

Objem spreje: 25-50 ml/h

Doba postreku: Nepretržitý postrek cca 4 h, prerušovaný postrek cca 8 h

Balenie obsahuje zvlhčovač vzduchu, kábel USB a 2 vatové tyčinky (jedna je už súčasťou zvlhčovača a druhá v balení).

POZNÁMKA: Môže byť použitý esenciálny olej, ale iba éterický olej rozpustný vo vode!

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť